CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, November 28, 2009

::aktiviti @ri ini::

arini aku pg Top Spot..de PC fair...huhuhhh best seh org ramai dtg..tp kebanyakan cing cong lh..huhh..mane ntah org ,melayu ??? still raye kot..emm xpelah..aku n Ladi still nk tgok brg pc yang baru n di jual..

emm kire murah gak lh brg di jual..Acer aspire 1 with window 7 baru je rm1299...tp buat mase nie aku malas nk bli laptop..yg aku nk bli kamare..mane x nye kamera aku yg canon tu dh rosak..mmg soit tol lh...tp yg best nye abis pusing2 top spot ter jumpe kedai kamera canon..
yess murah gak lh harge nye..Rm1700++..huhu





nie lh rupe kamera yg aku nk tu.huu~~~ best nye klu dpt beli...dan akan ku bli jua nanti...hihi tungguuuuu




ok abis bab cite pc fair....

yes...ari ini dlm sejarah..tgok movie lagi kat Pakson wahh~~~ best nye...kteorg tgok cite ni...pelakon die "nama saya Rain" guna lah syampoo saya huhuh...

cite nie best lah..nk tau pe sbb nye...byk aksi..huhh sentiasa bermain darah..bunuh..pukul..yg pelik nye parah mcm mane pn masih idop lagi...sampi berlubang perut..idop lg beb..huhhh klu mcm ney c Rain nie layak d antar ke tempat yg slalu perang..gerenti menang pnye lh..tak pn aku nk offer c Rain ni jd "pakcik guard" umah aku..mesti best kn...mesti xde org yg berani nk curik anak kucing aku lagi...hahah



cite nie simple je...xpening kn kelapa..ehh kepala hahah..terus direct je cite nye..alakah prihatin nye penulis skrip cite nie kn..xsuke memening kn kepala penonton...

yang paling aku xsuke time tgok cite ninja nie de plak budak khecik mengacau aku..siap main kepala aku lagi...mmg fed up gile lh mase tu...nsb lh aku nie jns penyabar ckit,klu x dh lama aku ninja kn jugak budak khecik tu keh..keh..keh...

5 comments:

DUTA said...

sabar pok..hahaha..nembiak ya bisin ada jak..mok ajak d pok palak nya..hehehe...kertas camera ya kmk embak balit..xda kmk mok berik..

DUTA said...

ninja assassin ya, hmm..nang bunuh jak kerja..dan ada kuasa penyembuhan..best juak..tp xsuka nya kianat dengan clan Ozunu..x bgus kt kianat

~Eiladi~ ..^^.. said...

yalah kmk sabar jak..tensen nyawa kmk time ya...ngan bisin nya lagik..beriklh ngan kmk ketas ya..huhu

DUTA said...

x maok..hahahaha

~Eiladi~ ..^^.. said...

citt..sik mok berik udah..kmk pg sorg jak aritok pc fair..nk ambik ketas ya