CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, June 23, 2012

Kek Pengantin Vs Cupcakes Vs Macarons

ok... tudung sudah update.. bab kek pengantin pulak..




menjadi kebiasaan pasangan mempelai potong kek time last2 sanding.. mcm2 jenis lh rupa bentuk n kaler... gile lh chomel.. sampai ada yg buat 10 tingkat adoii =.=".. tp e2 terpulang lh pada pasangan pgantin nk yg mcm mana..

musim ke musim.. tiap kali berubah..
.
.
.

mode kek bertukar kpd cupcakes aka kek cawan.. giler lh skrg fenomena cupcakes utk pengantin.. dah jarang dah guna kek 10 tgkat kot..rasa nya harge utk cupcakes pun mahal..penggunaan cupcakes mase majlis kawen senang n mudah.. sebabnya xyah nk potong2 kek bagi kat org.. abes2 majlis terus bagi sebijik sorg.. senang kan..hihi

tapi time majlis aku pulak ambik yg plg ringkas n murah n sedap.. aku nk guna macrons je haha.. sgt2 simple.. cantek, kiut, dam warna warni.. warna korg boleh pilih ikot tema yg korg nk...


- Posted using BlogPress from my iPod

2 comments:

BIE said...

oh!! macarons.! memang sedang meletup2 dan famous sekarang ni. Keep it up eila :))

|| EiLadi || said...

tu lh... mcm stail je macaron sbg wedding cake hihi